Elektriciteitswerken

Op zoek naar een elektricien bij u in de buurt? Dan is de geregistreerde en erkende elektricien Nys Elektriciteit de beste keuze. U kunt zowel als particulier als onderneming bij ons terecht voor zowat alle algemene elektriciteitswerken. Wij zijn zowel de uitgelezen partner voor het aanleggen van nieuwe netwerken bij een nieuwbouw als voor het renoveren of uitbreiden van reeds bestaande netwerken. Van het kleinste stopcontact tot de touchscreen van uw domoticasysteem, als erkende elektricien met jarenlange ervaring moet u ons de kunst der elektriciteit niet meer aanleren. Wij werken steeds conform de normen, regels en voorwaarden van het AREI zodat uw elektrische keuring een fluitje van een cent wordt.

Door onze expertise zijn we bovendien zowel vertrouwd met oudere systemen als met de meest innovatieve en top-of-the-bill installaties. Zelfs video en parlofonie heeft geen geheimen meer. Onze geheimen der kunst daarentegen die bewaren we als elektricien liever voor uw algemene elektriciteitswerken. Deze ruime kennis zetten we elke dag om in tevreden klanten en succesvolle projecten. Wordt uw project het volgende in ons rijtje van elektrische successen?

Nog niet overtuigd van onze elektriciteitswerken ?

Nog niet overtuigd van onze elektriciteitswerken ? Dan nodigen we u maar al te graag uit voor een persoonlijk gesprek of een vrijblijvende offerte. Onze elektricien brengt u ook maar al te graag een bezoek om de situatie ter plekke te evalueren zodat we u een op maat gemaakte offerte kunnen aanbieden.

Bij Nys Elektriciteit staan een aantal waarden centraal, met name betrouwbaarheid, veiligheid, klantgerichtheid, vakmanschap en kwaliteit. Bij ieder project dragen we deze waarden hoog in het vaandel. Enkel zo worden alle algemene elektriciteitswerken een succes zowel voor ons als voor u.

Bekijk meer