Video en parlofonie

Nys elektriciteit is zo elektrisch geladen dat ze geen enkel aspect of geen enkel onderdeel van elektriciteit uit de weg gaan. Ook video en parlofonie behoort daarom tot een van de belangrijkste werkzaamheden. Terwijl vroeger een parlofoon enkel bij appartementen opdook, zien we de opvolger videoparlofonie vandaag de dag een inhaalbeweging maken en zowel bij appartementen als bij gewone woningen opduiken.

Een video parlofoon of parlofoon plaatsen, vraagt specifieke vaardigheden en kennis en laat dat nu net zijn waar we bij Nys elektriciteit zo in uitblinken. Voor video en parlofonie is er dan ook maar één adres.

Videofonie of videoparlofonie verhoogt je veiligheidsgevoel

Ken je dat gevoel ook? Het is avond en plots wordt er aan de voordeur gebeld. Je vraagt je af wie er zo laat op de avond nog aan je deurbel staat te trekken. Langs de ene kant ben je benieuwd, maar langs de andere kant sta je nu ook niet meteen te springen om 's avonds laat nog de deur te openen. Videofonie of ook wel videoparlofonie genoemd, bieden in dit geval de ideale oplossing. Een video parlofoon plaats je aan de buitenzijde van je woning of aan de poort voor je woning en het geeft je de kans om bezoekers niet alleen te horen, maar ook te zien. Videofonie verhoogt daardoor je veiligheidsgevoel zodat je ongenode gasten buiten kunt laten staan, maar voor bijvoorbeeld vrienden in de nood meteen een helpende hand kunt aanbieden. Video en parlofonie is een van de specialiteiten van Nys elektriciteit. Ook wij voelen ons graag veilig en geborgen. Het plaatsen van videofonie of videoparlofonie is dan ook een kolfje naar onze hand; een kolfje waar we u graag mee van dienst zijn.

Bekijk meer